Следвайте Гласове в Историята на еврото е пълна противоположност на успешната

...
Следвайте Гласове в Историята на еврото е пълна противоположност на успешната
Коментари Харесай

Деян Николов: Има разписан механизъм за влизане, но не и за излизане от еврозоната 

Следвайте " Гласове " в 
„ Историята на еврото е цялостна диаметралност на сполучливата история на българския валутен ръб. Откакто е основано преди двайсетина години, еврото непрекъснато е в рецесии. Периодично се постанова да бъде спасявано.  Абсурдно е, че за максимален триумф на Марио Драги, до момента в който беше началник на ЕЦБ, се смята по какъв начин бил избавил еврото по време на гръцката рецесия. Всеки път, когато еврозоната изпадне в рецесия, идва въпросът дали и този път еврото ще оцелее. А в този момент еврозоната следва занапред да навлиза в голяма нова рецесия – поради противоположния отрицателен резултат от глобите против Русия, при което даже в най-силни (до скоро) стопански системи като Германия затварят предприятия, високите цени постановат ограничавания, надигат се публични недоволства, и така нататък “, сподели Деян Николов на открита среща с жители в град София.  

Той добави още, че  нищо до момента не е потвърдило, че еврозоната може да оцелее при една по-голяма рецесия. Добави още, че в  човешката история е имало толкоз доста парични и валутни съюзи, които са се разпадали. 
„ Ако сменяем лв. с евро и след това още веднъж се постанова да го връщаме, при раздробяване на еврозоната – това ще аргументи пагубни разноски и ще бъде същинско икономическо и финансово цунами, тъй като има написан финансов механизъм за влизане в еврозоната, само че няма написан подобен механизъм за излизане. Защо би трябвало да се отхвърляме от чудесно работещия валутен ръб и постоянния български лев, с цел да влизаме в еврозоната? Все едно от една здрава, добре отоплявана и снабдена с вода и всичко належащо къща, да се пренасяме в къща с неразбираема структура, с недобра изолираност, донякъде обзаведена, с пресеклив ток и отопление и заплаха от прекъсване на водоснабдяването. “, добави Деян Николов – претендент за депутат на „ Възраждане “ за 24-ти МИР София и 30-ти МИР Шумен.
Възраждане е с номер 14 в бюлетината!
Възраждане за България!
Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР